Nieuws

GEZOCHT!

Stad Gent heeft vorig jaar besloten dat we zelf het kampvervoer voor ons materiaal moeten regelen. Dit is een grote opdracht, maar ook een grote bijkomende kost.

13 april gaat Fiesta Lucia opnieuw door!

Maak jullie klaar voor toffe kinderactiviteiten, leuke bandjes, lekker eten en wijze dj's!

Hou zeker onze sociale media in de gaten voor alle updates!

Ook dit jaar organiseert VZW Jeugdwerken Oude Bareel een ontbijtactie! Via levering of afhaal kan je genieten van een heerlijk ontbijt.

Het is weer bijna zover, op zaterdag 18 november 2023 gaan het jaarlijkse balletjesfestijn en de diamontage opnieuw door! 

De bouwplannen voor de bouw van het nieuwe lokaal worden steeds concreter. Op zaterdag 14 en zondag 15 oktober vliegen we erin! We beginnen met een heus afbreekweekend.

Joepieee, het nieuwe scoutsjaar gaat van start!

Wat staat er op de planning?

1. Laatste vergadering in oude tak op 24 september

Na een geslaagde editie van 70 jaar Lucia, besloten we om ook dit jaar een gelijkaardig evenement te houden! Fiësta Lucia zal doorgaan op 15 april van 16:30u - 02:00 op onze terreinen.

Heb jij ook zin in een heerlijk ontbijtje? Aarzel dan niet om te bestellen en steun zo onze VZW!

De diamontage is terug in een nieuw jasje! Dit jaar organiseren we op zaterdag 19 november een groot balletjesfestijn in het OCO in Oostakker, Pijphoekstraat 30.

We verkopen ook tweedehandskledij! Je kan voor of na de vergadering altijd bij de leiding terecht om een nieuw scoutsuniform te kopen tegen een lage prijs!

Pagina's

Subscribe to Nieuws